Napi horoszkóp 2022. augusztus 30.: nagyon éretten közelítünk a kapcsolati kérdésekhez

asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold és a Szaturnusz fényszöge hat, aminek hatására nagyon éretten közelítünk a kapcsolati kérdésekhez.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Hold és a Szaturnusz fényszöge hat, és türelmet ad nekünk a nehéz kapcsolati kérdésekhez. Most higgadtabban kezeled a problémákat, és így hamar túljutsz minden konfliktuson. Nagyon éretten viselkedsz!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Családodban egy vita kellős közepébe csöppenhetsz bele. Sajnos, bármennyire szeretnéd is szíved szerint elkerülni a konfliktusokat, kénytelen leszel valamilyen szinten állást foglalni. Legyél te a békeszerző!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Kezded immár lemondóan szemlélni a változásokat, amelyek körülötted zajlanak. Pedig módod volna rá, hogy pozitív példával irányt mutatva, beleavatkozz a dolgokba. A példaadás jobb, mint a puszta szó.

Forrás: Dreamstime

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Hold és a Szaturnusz fényszöge nagyon felerősíti azt, ami egyébként is erényed: most képes vagy valóban figyelmesen meghallgatni a másikat, és koncentrálni a problémáira. Együtt pedig mindent képesek vagytok megoldani!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Az utóbbi napok kissé megviseltek lelkileg. Talán titkokat tudtál meg a múltadból, vagy olyan dolgokkal kellett szembenézned, amelyekről azt hitted, hogy már régen túl lehetsz rajtuk. Most viszont valóban lezárhatod őket!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Legyél türelmes: nem biztos, de lehetséges, hogy már a mai napon teljesedik egy vágyad, vagy bizonyosságot szerzel valamilyen terveddel kapcsolatban. Vállalkozóknak kitűnő nap lehet ez a hatóságokkal való tárgyalásra - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.