Örökbe fogadott Harry herceg és Meghan Markle: választottjuk már hét éves

örökbefogadás kutya Meghan Markle mentett kutya Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 7 éves beagle-t, Mamma Miát egy virginiai telepről mentették ki, négyezer társával együtt.

Az új kedvencet, Mamma Miát a Beagle Freedom Project állatmentő és -védő szervezet Los Angeles-i székhelyéről hozták el. Őt és négyezer társát még júliusban mentették ki egy virginiai telepről, ahol úgy tudni, kísérletezésre szánt kutyákat tenyésztettek.

Az amerikai Igazságügyi Minisztérium még májusban perelte be az Envigo RMS LLC-t, miután megsértették az állatjóléti törvényt. A cég később megegyezett a kormánnyal, így nem kellett kifizetniük a bírságot, de az anyavállalat, az Inotiv Inc júniusban bejelentette, hogy bezárja a létesítményt.

Az állatmentő szervezet igazgatója, Shannon Keith a Los Angeles Timesnak beszélt arról, hogy Meghan Markle felhívta őt telefonon Mamma Mia miatt, majd augusztusban Harry-vel együtt meglátogatták a szervezetet, és végül örökbe is fogadták a kutyát.

Nem ez az első alkalom, hogy mentett kutyát fogadtak örökbe. 2018-ban a szintén mentett, labrador-juhász keverék Bogart csatlakozott a családjukhoz. Meghan akkor arról beszélt, hogy mentett kutyás gazdiként pontosan tudja, mekkora öröm egy állat befogadása - írja a Good Morning America.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.