Szinte felismerhetetlen Meghan Markle: döbbenetes fotók láttak napvilágot a hercegnéről

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein -
királyi család Meghan Markle smink nélkül smink Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család tagjai kínosan ügyelnek arra, hogy a nyilvánosság előtt mindig kifogástalanul jelenjenek meg. Legyen szó hivatalos eseményről, tévéinterjúról, körútról, családi összejövetelről, kirándulásról vagy városi sétáról, a frizurától kezdve a sminken át a ruháig minden tökéletes – az esetek nagy részében.

Meghan Markle és Harry azonban nem most először lepi meg a közönséget, és vélhetően a királyi családot sem azzal, hogy különcködnek. A népszerűségük évek óta mélyponton van, köszönhetően a korábbi botrányos tévéinterjúnak, melyben nyíltan a korona ellen fordultak. A brit alattvalók nem felejtették el, miként nyilatkozott a hercegi pár, akik most igyekeznek visszakerülni II. Erzsébet kegyeibe.

Meghan a napokban azzal került a címlapokra, hogy újonnan indult netes műsorában, az Archetypes címet viselő podcastben elárulta, kisfia majdnem tűz áldozata lett. A dél-afrikai turnén ugyanis a fűtőtest miatt kigyulladt a kiságy, és hatalmas szerencse, hogy pont akkor Archie a dadussal volt lent a konyhában.

A podcast premierje idején került fel az internetre néhány új fotó Meghanről, és így még sosem láthattuk a hercegnét. Harry kedvese a képeken nem visel sminket és a haját sem fogta hátra, így kiderült, hogy természetes formájában göndör lenne a frizurája. A kommentelők imádják ezt az "igazi" Meghant.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.