Súlycsökkentő műtétre akarták küldeni Pierce Brosnan feleségét, a színész briliáns választ adott

Pierce Brosnan Pierce Brosnan felesége súlycsökkentő műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pierce Brosnan feleségének, Keelynek azt tanácsolták, hogy vesse alá magát egy súlycsökkentő műtétnek. Brosnan alaposan helyretette őket.

Bejárta az internetet az a két fotó, ami a Brosnan házaspár - de főleg a feleség - súlygyarapodását mutatja be. A színész a trolloknak brilliáns választ adott.

"Ő a legszebb nő a szememben. Öt gyönyörű gyermekünk van. Régebben a személye miatt szerettem igazán, nem csak a szépsége miatt, most pedig még jobban szeretem, mert ő a gyermekeim anyja. Nagyon büszke vagyok rá, és mindig arra törekszem, hogy méltó legyek a szeretetére" - idézte Brosnant a Bors.

Brosnan és felesége, Keely 2001 óta házasok. Augusztus elején volt a házassági évfodulójuk, a színész megható sorokkal köszöntötte feleségét: "Boldog évfordulót, szerelmem! Aznap este, és ma is táncolunk. Újra végigcsinálnám az egészet!"



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.