Napi horoszkóp 2022. szeptember 6.: hatni fog ránk a Mérleg jegyében járó Merkúr

Forrás: Thinkstock -
asztrológia napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mérleg jegyében járó Merkúr könnyedebbé teszi a kapcsolatainkat, de rövidesen hátrálni kezd, ennek hatását pedig már kedden is érezhetjük. Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Merkúr a Mérlegben jár, és rövidesen hátrálni kezd, ami alaposan összekuszálja a szálakat... Nehezen tudsz előre jutni a feladataiddal, mert menet közben változnak a körülmények. Szerencsére „mentőöved" is van: a Szűz Nap segít rendet teremteni a káoszban.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A közelmúltban történt valami az életedben, ami talán a várva várt fordulatot is elhozhatja neked. De csupán a sorsra nem várhatsz, valamit neked is tenned kell, hogy ezt előmozdítsd. A mai napon komoly lépést tehetsz ez ügyben.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Merkúr a Mérleg jegyében jár, neked pedig kedvez ez a légies energia. Ha nem fogalmazod meg azt, hogy pontosan mit is szeretnél kapni a kapcsolatodban, akkor nem csodálkozhatsz azon, hogy nem történik meg magától a dolog. Beszélj a pároddal, kérleld szép szavakkal, mert ma sikered lesz!

Forrás: Thinkstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ne őrizz haragot a szívedben! Ha valamelyik régi ismerősöd békejobbot nyújt, s fel akarja frissíteni a rég elveszett barátságot, hagyd magad kiengesztelni. Meglátod, ezután te is könnyebbnek fogod érezni a lelkedet.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Mindenkinek jóleshet egy kis kényeztetés. Te ma igen nagylelkű lehetsz mind a környezeteddel, mind önmagaddal szemben. Ám ha túlzásba viszed, gyomorrontás, vagy üres pénztárca lehet a vége.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Makacsságoddal többet árthatsz magadnak, mintha legalább átmenetileg, vagy látszólagosan engedékenynek mutatkozol. Próbálj ma kompromisszumot kötni! A Mérleg Merkúr segít ebben - írja az Astronet.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.