"Elment az agya..."- egymásnak estek Alfonz gazda kiszemeltjei

Forrás: Biro Zoltan/Biro Zoltan -
Alfonz gazda Házasodna a gazda cicaharc RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Házasodna a gazda szerdai adásában Alfonz gazda jelöltjei estek egymásnak, és valóságos cicaharc bontakozott ki Bea és Rita között.

Forrnak az indulatok a Házasodna a gazda című műsorban. Krisz és Krisztián után a szerdai adásban Alfonz gazda két jelöltje, Bea és Rita estek egymásnak, miután Bea - a többiek szerint - vállalhatatlanul viselkedett.

A lány adásról adásra egyre jobban nyomul Alfonzra, és a harsánysága nem feltétlenül szimpatikus a többieknek. A magát top 10-es csajnak tituláló Bea a legutóbbi adásban úgy viselkedett, mint akit megsütött a Nap, de a többiek azt sem zárták ki, hogy sunyiban ivott egy kis alkoholt, és azért volt ilyen furcsa.

"Bea szerintem sunyiba ivott egy kicsit, vagy nem tudom, mi történhetett vele. Elment az agya, de most jobban, mint máskor"

– fejtette ki Rita.

Forrás: Biro Zoltan/Biro Zoltan

Bea nem hagyta magát, és azt mondta Ritának, hogy a legnagyobb baj, hogy ő egy szürke kisegér. Rita persze jól helyretette vetélytársát, és egyértelművé tette, mennyire nem szimpatizál Beával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.