„Ezt még meg fogja bánni” - sértődötten távozott Alfonz gazda egyik jelöltje

Forrás: Biro Zoltan/Biro Zoltan -
párkereső műsor Alfonz gazda Házasodna a gazda RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Házasodna a gazda csütörtöki adásában Alfonz gazdának meg kellett hoznia a döntést, melyik lányt küldi haza.

Az erdélyi gazda végül úgy döntött, a szintén erdélyi gyökerekkel rendelkező Sárát küldi haza, akivel nem érezte a kötődést. Alfonz azért egy ölelést még kért tőle, mielőtt kivitte volna az állomásra.

-mondta Alfonz. Sára nagyon csalódott volt a fiú döntése miatt, és nem értette, miért pont őt küldi haza, bár a randijukon nagyrészt a gazda beszélt.

Szomorú is vagyok, meg dühös is. Tényleg nem értem ezt a döntést, hogy miért. Azt hittem, hogy ezzel az erdélyi szállal közel állok hozzá, ezért ez volt az utolsó gondolatom, hogy én fogok elsőként hazamenni. Próbálkoztam mindennel, szóval ez nagyon váratlanul ért, és szerintem ezt meg fogja még bánni.

Forrás: Biro Zoltan/Biro Zoltan

Sára nagyon magabiztos volt, valószínűleg ezért fájt neki ennyire Alfonz döntése. Miután a lány pityeregve összepakolta a holmiját, Alfonz kivitte őt a vasútra, így már csak hárman vannak versenyben a székely fiú kegyeiért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.