Így él férjével, Mészáros Lőrinccel Várkonyi Andrea: elárulta a titkot

Forrás: Life TV -
Várkonyi Andrea házasság Mészáros Lőrinc kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc tavaly szeptemberben házasodtak össze, most készülnek az első évfordulóra. Az egykori műsorvezető elárulta, milyen az életük.

Várkonyi Andrea annak idején a TV2-nél kezdte a pályafutását, és hamarosan ismét visszatér a csatorna képernyőjére. A 25 éves évfordulón ő és Tilla vezetik majd a műsort. Már csak ilyen beugrós munkákat vállal.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc első házassági évfordulójukra készülnek Forrás: Life TV

"Férjhez mentem, családom van, és elmondhatom, hogy sosem kapaszkodtam senkibe, sosem voltam rászorulva mások segítségére. Rengeteget tanultam, dolgoztam, a saját erőmből jutottam el oda, ahol most tartok" - mondta Andi a Hot! Magazinnak, ezután házasságáról is mesélt, ugyanis hamarosan évfordulót ünnepelnek.

"Szerelemben, szeretetben élünk, és mindketten izgatottak vagyunk, mert közeleg a házassági évfordulónk! A férjem meglepetéssel készül; azt kérte, hogy azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá! Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött, úgyhogy valószínűleg tényleg csak aznap fogom megtudni, mivel készül" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.