A vihar miatt leszakadt egy belvárosi ház teteje - egy nő súlyosan megsérült a balesetben

zivatar viharkár mentők vihar sérülés baleset kár sérült kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakadó esőben látták el a mentők azt a nőt, akire a tegnapi hatalmas vihar következtében rászakadt a Bajcsy-Zsilinszky utcában egy háztető.

A hölgyhöz azonnal riasztották a mentőket, akik a rendőrökkel együtt gyorsan a helyszínre értek.

Az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán megjelent posztjában azt írta, hogy a fiatal nő és a barátnője az eső elől próbáltak menekülni, amikor egy hatalmas bádogtető zuhant rájuk, amit a szél tépett le az egyik házról.

"Mentésirányító bajtársunk azonnal több mentőegységet is riasztott, amik perceken belül helyszínre értek. A sérültet azonban nem lehetett mozgatni, így az utcán kezdték meg az ellátását, a szakadó esőben. A nőt csak fájdalomcsillapítás és speciális teströgzítés után helyezhették bajtársaink a száraz mentőautóba, majd további beavatkozásokat követően, végül stabil állapotban szállíthatták kórházba. " - írták a mentősök.

A Blikk információi szerint a szerencsétlenül járt nő a lábán sérült meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.