Napi horoszkóp 2022. szeptember 16.: az Ikreknek örömöt, a Ráknak fordulatot hoz a sors

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Baknak nagy sikerekben lehet része, de figyeljen oda magára és az érzéseire is. És vajon a többi csillagjegy mire számíthat?

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
A Merkúr hátrálása okozhat ma fennakadásokat. Te mostanában mindent félreértesz, ma meg aztán különösen. Nem mindenki azért van, hogy téged bosszantson. De természetes, hogy nem mindenben tudnak egyetérteni veled. Ez még nem azt jelenti, hogy nem szeretnek téged.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Nem mindenki az ellenséged, aki olyasmit kér tőled, amit nehezedre esik megtenni. Mostanában olyan dolgok, szavak mögött is támadást látsz, ami a legkevésbé sem irányul ellened, inkább a közösség közös érdekeit próbálja meg érvényre juttatni.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
A Hold már átlépett az Ikrek jegyébe. A mai napra sok szépet és jót is ígérnek a csillagok, na meg egy kis többlet lelkizést is. A ma reggeli álmai, habár kaotikusak, valamilyen üzenetet hordoznak a számodra.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Váratlan találkozásra számíthatsz a mai napon. Akármennyire rohansz is, jobb, ha szakítasz egy kis időt az illetőre. A megállás több is lehet puszta nosztalgiázásnál egy régi baráttal. Ennek a kapcsolatnak jövője van.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
A megszokott életed ma kissé mintha kizökkenne. Ez azonban inkább hat üdítően, mint zavaróan. A monotónia már úgyis kezdte kikezdeni az idegeidet. Ami ma történik veled, az hasonlatos a szerelemhez. Lehet, hogy egészen az?

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
A Vénusz a Szűz jegyében jár. A Vénusz jelenléte növeli szexuális kisugárzásodat, és szavaid bűverejét. Ha el akarsz csábítani valakit, most biztosra mehetsz. De másoknak is segítségére lehetsz érzelmi problémáik megoldásában. Ne tagadd meg a segítségedet egy rászorulótól - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.