Blake Livelyt rettegésben tartották a lesifotósok: ezt tette a kismama

lesifotós fotó várandósság Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
11 férfi táborozott le Blake Lively és Ryan Reynolds háza előtt, hátha le tudják kapni a kismamát.

Ahogy mi is megírtuk, a színésznő a múlt héten jelentette be, hogy negyedik gyermekével várandós. A 35 éves Blake Lively csütörtökön fedte fel titkát: egy rendezvényen, aranyszínű miniruhában villantotta meg pocakját.

Lively legutóbbi Instagram-bejegyzése szerint lesifotósok táboroztak le otthona előtt, várva az alkalmat, hogy lefotózhassák a várandós színésznőt. Ezért úgy döntött, inkább ő oszt meg fotókat magáról, amelyeken a hasa is látszik, hátha végre eltűnnek a fotósok.

"Íme a fotók, amelyeken látszik, hogy hogy nézek ki terhesen. Így az a 11 férfi, aki az otthonom előtt várakozik, végre békén hagyhat. Megijesztetek engem és a gyermekeimet is. Köszönöm mindenki másnak a szeretetet és tiszteletet, és hogy továbbra is kikövetitek azokat az oldalakat, ahol gyermekekről közölnek képeket. Nektek hatalmatok van felettük. Köszönöm azoknak a médiumoknak, akik nem közlik a gyerekekről készült lesifotókat. Ti kezditek a változást" - írta a fotók mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.