"Hosszú és nehéz felépülés vár még rá" - megszólalt a házomlásban megsérült balerina párja

Fotó: Major Kata - Origo -
Jókai utca eljegyzés házomlás balerina jókai utcai házomlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házomlásban megsérült balerina párja megszólalt a lánykérésről, és menyasszonya felépüléséről is.

Június 27-én egy pillanat alatt megváltozott a Budapesti Operettszínház táncművészének élete. Niki és szerelme Benjámin az utcán sétáltak, amikor rájuk omlott egy Jókai utcai ház homlokzatának egy része. Niki súlyos sérüléseket szenvedett, a koponyája és a gerince is súlyosan megsérült, hetekig mozdulatlanságra volt ítélve. Azóta azonban megkezdődött a felépülése, barátja pedig megkérte a kezét az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben.

"Niki állapotáról nem szeretnénk mondani semmit, nem tartozik a nyilvánosságra. Régóta terveztük az eljegyzést, úgy éreztem, most jött el az idő. Jelenleg Niki gyógyulása a legfontosabb, s mi betartjuk az orvosok utasításait. Hosszú és nehéz felépülés vár még rá, de az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet munkatársai mindent megtesznek a gyógyulása érdekében" - mondta Babácsi Benjámin táncművész a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.