Friss hírek érkeztek a budapesti házomlásban megsérült balerináról

Fotó: Major Kata - Origo -
Jókai utca házomlás életveszély balerina kórház jókai utcai házomlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, leomlott egy épület a budapesti Jókai utcában. Négy ember megsérült, a legsúlyosabban a Budapesti Operettszínház balerinája. A fiatal lány több életmentő műtéten is átesett, hetekig intenzív osztályon tartották.

Az egész várost megrázta a júniusban történt baleset, ráadásul hiába hallgattak ki 42 embert, egyelőre nem találják a felelőst sem.

A balerinát sokáig tartották mélyaltatásban, mivel a koponyája és a gerince is súlyosan megsérült, hetekig mozdulatlanságra volt ítélve.

Budapest belváros, leomlott egy ház tetőszerkezete, VI. kerületi Jókai utca, tetőszerkezet, 2022.06.29. Fotó: Major Kata - Origo

A legújabb információk szerint Nikit mára kiengedték az intenzívről, és átszállították egy rehabilitációs intézetbe. A Blikk informátora úgy tudja, a táncosnő jelenleg tolószékben ül, és nem tud járni, de szellemileg ép.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.