Détár Enikő párja, Péter ezért sajnálja, hogy fel kellett adniuk a Nyerő Párost

Forrás: Détár Enikő/Instagram -
Détár Enikő Nyerő páros köldöksérv kórház kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, Détár Enikő és párja, Péter már a beköltözés napján fel kellett, hogy adják a versenyt.A szerelmesek ennyi hét távlatából most őszintén vallottak arról, miért fáj nekik, hogy nem tehették próbára magukat.

A nyári forgatás kezdete előtt Péter egy rossz mozdulat miatt sérült meg. Később kiderült, hogy a férfinak kiszakadt a köldöksérve, ezért már a beköltözés napján kórházba szállították, és azonnal meg akarták műteni.

Bár akkor ő nem élt a sürgősségi műtét lehetőségével, azóta már túl van a beavatkozáson. A színésznő és párja nagyon sajnálták, hogy így alakult a Nyerő Páros, ugyanis rengeteget készültek a műsorra. Péter a búcsú pillanatában úgy fogalmazott a többiek előtt, hogy szerette volna bebizonyítani, hogy megérdemli a "csúcsnyereményt", amit nyolc és fél éve kapott.

"Egyfelől sajnáltam, mert ez igenis egy veszteség, kudarc, és mind a kettőnké, mivel ez egy páros játék. Bennem az is megfogalmazódott, hogy én még tolnám, és ha nem kell azonnal műteni, legyünk mi a legügyetlenebbek, de aztán be kellett látnom, hogy ez egy olyan fölösleges kockázat lenne, hogy nem ér ennyit"

– mondta Enikő, akinek nem volt kérdés, hogy Péter egészsége az első.

Forrás: Détár Enikő/Instagram

Péter utólag bevallotta, hogy azt sajnálja a legjobban, hogy nem tudott bizonyítani Enikőnek. A szerelmesek bármikor újra belevágnának a kalandba, most viszont nem maradt más, mint hogy drukkoljanak a többieknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.