Napi horoszkóp (2022. szeptember 22.): a Bika álma üzenetet hordozhat, a Rák érzéseit viszonozzák

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold az Oroszlán jegyében jár, az Uránusz fényszögében, ami jelzi, hogy nagy a lendületünk, de a mai nap eseményei okozhatnak meglepetéseket... Napi horoszkóp csütörtökre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Fordulat állhat be a párkapcsolatodban, azt azonban csak a jövő dönti el, hogy ez hosszú távon is változást hoz-e. Az biztos, hogy ügyelned kell arra, hogy a hibákat ne mindig a másiknak ródd fel. Nézz szembe a sajátoddal is!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A ma hajnali álmod üzenetet hordozhat. Ha valamelyik ismerősöddel kapcsolatos ez az álom, akkor jól teszed, ha még a mai napon felhívod vagy találkozol vele. Valószínűleg az illető is rád gondolt az elmúlt napokban.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Merkúr rövidesen visszalép a Szűzbe, így már érezhető a hatása. Most racionálisabban tudsz gondolkozni, viszont kissé elveszhetsz a részletekben, amivel sok energiád megy el – persze nem feltétlenül haszontalanul, mert legalább alaposabb, kitartóbb vagy.

Napi horoszkóp (2022. szeptember 22.): a Bika álma üzenetet hordozhat, a Rák érzéseit viszonozzák Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma biztosan számíthatsz arra, hogy viszonozzák az érzéseidet. A kedvességed célt ér, sőt, épp ebben rejlik az igazi erőd. A varázserejű szavak, mint „köszönöm", „szeretlek", „szívesen", most is a segítségedre lesznek.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

A Hold az Oroszlánban jár, de az Uránusz fényszögében, ami jelzi, hogy bár lelkesedésed nagy, és küzdeni is tudsz: ma váratlan események tehetik próbára a türelmedet, kitartásodat. Szerencsére te bírod a gyűrődést!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ne higgy azoknak a „jóakaróidnak", akik ellenségeskedést szítanának közted és a társad között. A vitákat, konfliktusokat befelé lehet csak megoldani, nem kifelé. A saját problémáikkal küzdő barátok tanácsai ebben most aligha segítenek neked.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.