György herceg így zárt rövidre egy iskolai vitát: "Az apám lesz a király, úgyhogy jobb, ha vigyázol!"

Forrás: MTI/EPA/PA pool/Jonathan Brady -
trónörökös királyi család iskola Lajos herceg Katalin hercegné Vilmos herceg nevelés Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak 9 éves, de nagyon is tudja, ki ő és még ki lehet belőle. 

Vilmos herceg és Katalin hercegné legidősebb fia, György herceg azt mondta egyik osztálytársának egy iskolai veszekedés közben, hogy "Az apám lesz a király, úgyhogy jobb, ha vigyázol!" Legalábbis ezt állítja Katie Nicholl királyi szerző a The New Royals című könyvében.

Ascot, 2022. szeptember 8. Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné érkezik gyermekeikkel, György herceggel, Lajos herceggel és Sarolta hercegnővel a Lambrook magániskolában tartandó tanévkezdő ismerkedésre a Berkshire megyei Ascot közelében. MTI/EPA/PA pool/Jonathan Brady Forrás: MTI/EPA/PA pool/Jonathan Brady

A szerző szerint György és testvérei, a hét éves Sarolta hercegnő és a négy éves Lajos herceg a monarchia megértésében és iránta való elkötelezettségben nevelkednek. A walesi herceg és hercegné azon van, hogy ne terhelje túl korán és a szükségesnél több teher Györgyöt - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.