Napi horoszkóp (2022. szeptember 30.): a Bikának vállalni kell a vitát, a Mérlegre meglepetés vár

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vízöntő végre igazán örömteli nap elébe néz, az Ikrek pedig sikert arat. Napi horoszkóp következik péntekre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Jó a kedved egy régi barátság miatt. Talán volt némi viszály az utóbbi időben kettőtök között, de mivel beláttad a barátod igazát, és ezt el is mondtad neki, számíthatsz arra, hogy minden olyan lesz, mint rég. Vagy még jobb.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma már nem várhatsz tovább: végre őszintén meg kell mondanod a véleményedet valakinek. Lehetséges, hogy emiatt veszekedésbe is kell bonyolódnod, de ez a kulcsa annak, hogy fejlődj, továbblépj. Ezzel a másiknak is segítesz.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A mai napon legszívesebben ki sem mozdulnál az otthonodból, de sajnos ma nem engedhetsz meg magadnak efféle luxust. Ha azonban egyszer elindulsz, a régi erőd visszatér, és már senki nem tudja megállítani a lendületedet. Sikeres leszel, bármit is teszel.

Napi horoszkóp (2022. szeptember 30.): a Bikának vállalnia kell a vitát, a Mérlegre meglepetés vár Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Egy kicsit magaddal is kellene foglalkoznod, mielőtt magadra veszed a világ gondját és terheit. Ápold egy kicsit a lelkedet, például úgy, hogy reggel egy kis meditálással, ellazulással kezded a napot.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Te jobban kedveled az aktivitást a passzivitásnál: hát a mai napon lesz alkalmad igazán tevékenynek lenni. Szinte hajnaltól alkonyatig megállás nélkül lótsz-futsz, szaladsz, ügyeket intézel. Estére csak óvatosan tervezz bármit is, hogy le lehessen mondani.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ne idegeskedj azon, aminek valójában nagyon kicsi az esélye. Ráadásul csak a negatív energiákat hozod be vele az életedbe. Persze nehéz nem gondolni a fehér elefántra... De ha mondjuk töprengés helyett cselekszel, akkor máris kizökkensz a negatív gondolatiságból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.