Oroszlán csillagjegy Kos csillagjegy Ikrek csillagjegy csillagjegy Bika csillagjegy horoszkóp magazin stílus Szűz csillagjegy Rák csillagjegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az asztrológusok szerint a csillagjegyünk sok dolgot befolyásol az életünkben: a küllemünket, a főbb személyiségvonásainkat, az érzelmeinket, a karrierünket, sőt még a stílusunkat is.

Neked milyen a stílusod? A klasszikus megjelenés a neked való vagy inkább a laza, esetleg a sportos áll hozzád a legközelebb? Bármelyik is legyél, ne hidd, hogy kibújhatsz a bőrödből, azaz a csillagjegyedből, mert hiszed vagy sem, bizony a horoszkópod is befolyásolja, melyik a leginkább neked való stílus.

A Kos stílusa

A Kos jegy szülöttei erőteljesek, akaratosak, dominánsak, ám testalkatuk ennek éppen ellentettje: vékony és szikár. Stílusuk pont ennyire ellentmondásos; egyrészt egyfajta nyers lendületesség, másrészt pedig finom elegancia jellemzi őket. Kedvelik a sportos, laza darabokat, de a blézer is alapeleme a ruhatáruknak.

A Kos jegy szülötteire jellemző a lendületesség, másrészt pedig finom elegancia Forrás: Shutterstock

A Bika stílusa

A Bikák masszívan, két lábbal állnak a földön és ez a stílusukon is jól látszik. Bár szeretnek öltözködni, és érdekli is őket a divat, nem cserélik le a ruhatárukat minden szezonban – az túl sok változás lenne számukra. Inkább arra szavaznak, hogy jól kihasználható, de klasszikus, amolyan örök darabokat szerezzenek be, amelyekben mindig jól mutatnak.

Az Ikrek stílusa

A jegy szülöttei kifejezetten szeretik a divatot és szívesen játszanak a különféle stílusokkal, így, bár az öltözékük trendi, mégis valahogy teljesen egyedi. Hol egy csalafinta kiegészítővel, hol egy különleges cipővel dobják fel az összhatást, ennek köszönhetően pedig még akkor is érdekes a megjelenésük, ha tanár néninek vagy professzornak öltöznek.

A Rák stílusa

A Rák az állandóság híve, na meg a romantikáé, ez a két dolog pedig a stílusán is megfigyelhető. Imádja a fodros, habos, légies ruhákat, amelyek sokszor a múltat idézik, ráadásul - az állandóság jegyében - számára kész kínszenvedés, ha selejteznie kell, mert képtelen megválni szeretett ruhadarabjaitól. Éppen ezért általában dugig van a gardróbja és egy-egy kedvenc blúzt vagy szoknyát addig hord, amíg le nem szakad róla.

Imádja a fodros, habos, légies ruhákat Forrás: Shutterstock

Az Oroszlán stílusa

Az Oroszlán stílusa királyi, sőt fenséges! De milyen is lehetne, ha nem ilyen! Persze a fenséges stílus alatt nem azt kell érteni, hogy csiricsáré vagy extrán kihívó, inkább azt, hogy kifinomult, nemes, elegáns és általában drága. Magával ragadó megjelenését nagyban elősegíti, hogy imádja a különleges kiegészítőket, amelyek az egyszerűbb szettjeit is uralkodóivá varázsolják.

A Szűz stílusa

A Szűz természete csendes, zárkózott, visszafogott, ezt pedig a külseje is jól tükrözi. A jegy szülöttei mindig jól öltözöttek, decensek, a frizurájuk rendezett, a manikűrjük kifogástalan. A divat nem igazán hozza lázba őket, így jól jön nekik, ha egyenruhát hordhatnak – ezt meglehetősen praktikusnak tartják. Ha nem egyenruha, akkor pedig csakis az egyszerű, letisztult, klasszikus stílus jöhet szóba náluk.

Ha érdekel a Mérleg, a Skorpió, a Nyilas, a Bak, a Vízöntő és a Halak stílusa, akkor olvasd el következő cikkünket is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.