Intézetbe adja gyámja Terry Black fogadott lányát - kikészítették egymást lelkileg

Forrás: TV2 -
Terry Black Árvai Mónika intézet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába Árvai Mónika igyekezete, sajnos már a kezdetekkor egyértelművé vált, hogy a 2019-ben elhunyt Terry Black fogadott lánya, Fanni és közte soha nem lesz harmonikus kapcsolat.

Az előadóművész 2005-ben vette magához az akkor néhány hónapos kislányt, Fannit másik örökbe fogadott gyermeke, Dani mellé. Németországban éltek mindhárman egészen Terry haláláig, a tragédiát követően pedig a híresség közeli barátja, Árvai Mónika kezdett gondoskodni a kislányról, aki akkor még csak 14 éves volt, ezért a német törvények szerint nevelőotthonba kellett volna kerülnie.

Árvai Mónika Forrás: TV2

Mónika azonban hatalmas áldozatot hozott: eredeti lakhelyéről, Svájcból Magyarországra költözött, hogy együtt élhessen Fannival, akivel sajnos a nő minden igyekezete ellenére sem tudtak jó viszonyt kialakítani.

Érzelmileg teljesen közönyös irányomban és a környezete felé. Amikor a koronavírus miatt súlyos állapotba kerültem, könyörögtem neki, hogy hívja ki a mentőket, mert nem kapok levegőt. A reakciója az volt, hogy rám csukta az ajtót. És ez még csak a jéghegy csúcsa..." – részletezte a Blikknek Mónika, majd azt is elmondta, végül milyen döntést hozott a tinédzserrel kapcsolatban.

Terry Black lánya, Fanni Forrás: TV2

„Német nyelvű elitiskolába írattam, de az utóbbi időben már a tanároknak is panaszkodik rólam, sőt a Gyermekjóléti Szolgálat is bekapcsolódott a kálváriánkba. Szerencsére a szakemberek látják, hogy szerető közegben él, és bármilyen fájdalmas is kimondani, nem velem van gond.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.