Így emlékeztek meg Szakcsi Lakatos Béláról a hírességek: Tóth Gabinak sokat segített

Tóth Gabi halál búcsú gyász Szakcsi Lakatos Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, vasárnap hajnalban, 80. életévében elhunyt Szakcsi Lakatos Béla, a magyar jazz ikonikus alakja. Tóth Gabi, Tóth Vera és Szinetár Dóra is érzelmes sorokkal búcsúzott a zongoraművésztől. 

A Nemzet Művésze, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész és zeneszerző 79 évesen hunyt el. Előző este még fellépést vállalt, de nem sokkal később Lutter Imre közölte a nyilvánossággal a tragikus hírt. Több előadó is a közösségi oldalán búcsúzott a legendás zenésztől.

"Isten nyugasztalja Szakcsi Lakatos Bélát. Köszönöm a szakmai tanácsokat, véleményt! Sokat adott nekem egy nehéz időszakomban, pótolhatatlan veszteség" - írta Tóth Gabi 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetében.

"Pótolhatatlan... Isten nyugosztalja Szakcsi Lakatos Bélát" - búcsúzott tőle Tóth Vera. Szinetár Dórát is megrendítette a szomorú hír, ő egy videóval búcsúzott.

"Múlt héten énekeltem Zalaegerszegen utoljára Szakcsi dalt. Szívem csücske zenéket írt. Ezt Csemer Géza szövegére. Már újra együtt írhatnak. Remélem, csodaszép muzsikákat visz magával, és bárhová is megy, majd tovább játssza őket!!! Szakcsi Lakatos Béla Isten Veled!" - olvasható a videó mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.