Több médium szerint még életben van Paris Hilton eltűnt kiskutyája

Médium Paris Hilton eltűnt csivava
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan három hete, hogy eltűnt Paris Hilton kiskutyája, Diamond Baby.

A celeb korábban leírta, hogy a családja és barátja mellett háziállat-nyomozó, kutyasuttogó, kisállat-médium és kutyakereső drónok segítségét is igénybe vette már, hogy mielőbb hazakerüljön a csivava.

Az örökösnő Instagramon azt is elárulta, hogy már hét kisállat-médiumot is felkeresett, és eddig mind azt mondták neki, hogy Diamond Baby életben van.

Hilton 10 ezer dollár (átszámítva több mint 4 millió forint) nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít megtalálni kedvencét.

Arról is beszámolt, hogy először egy hihetetlen összegre emelné a jutalmat, de a biztonsági csapata erről lebeszélte, mivel veszélybe sodorná a többi kutyáját is, mivel így ők is célponttá válhatnak. Paris továbbra is reménykedik, de minden nap minden pillanatában szomorú Diamond Baby miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.