Harry herceg meghalt, amikor találkozott Meghan Markle-lel - Állítja a brit királyi család szakértője

Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Chris Jackson Getty Images -
Meghan Markle brit királyi család szakértő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg nyugodt családi életet él Kalifornában feleségével és két gyermekével. Ám nem mindig volt ilyen kiegyensúlyozott az élete.

Egyre több részlet lát napvilágot a most megjelent The Hidden Power Behind the Crown című könyvből, ami a brit királyi családról szól. A szerző, Valentine Low arról is részletesen ír, milyen volt Harry herceg azelőtt, hogy találkozott volna Meghan Markle-lel.

Harry és Meghan Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Chris Jackson Getty Images

Harry herceg 10 évet töltött a katonaságnál, de nem vetette meg a vad bulikat sem. Testvérével, Vilmossal a királyi család teljes munkaidőben dolgozó tagjai lehettek volna, ha nem találkozik Meghan Markle-lel.

„A fiatalabb herceg lendületes, vad figura volt. Apache helikopterrel repkedett, de elkötelezte magát a gyermekegészségügy és a gyerekeket segítő jótékonysági szervezetek mellett mellett. Amikor Harry fiatal volt, még könnyű volt megbocsátani a kilengéseit. Aztán a királyi családnak okozott bosszúságai elültek, a probléma magától megoldódott. A szertelen, vad Harry akkor halt meg, amikor Meghan Markle-lel találkozott. Unalmas, merev ember lett belőle" - idézi a szerzőt a Mirrort.

Valentine Low szerint Harrynek és Meghannak el kell döntenie, hogy mindent akarnak-e, vagy semmit, ami a királyi családban betöltött szerepüket illeti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.