Napi horoszkóp (2022. szeptember 8.): az Ikrek legyen őszinte, a Halakra egy különleges találkozás vár

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szűz nagyon szép napra számíthat, tisztázódnak a kétségei. És a te csillagjegyedre hogyan hatnak a bolygók? Napi horoszkóp következik szombatra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma már a Kos jegyébe lép a Hold, ami igazán lendületessé teszi a napodat. Végre itt az ideje, hogy valami újba kezdj. A megújuláshoz jó kiindulópont, ha mindjárt a lakásodon, az otthonodon és saját magadon kezded. Jelenthet ez teljes átrendezést, vagy csak egyszerűen leporolgathatod a könyveidet.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Figyelj jobban emberi kapcsolataidra! Különösen valamelyik családtagod sínyli meg, hogy te mindennel és mindenkivel foglalkozol, csak épp vele nem. Ha valami kötelességnek tűnik is, attól még öröm is lehet.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma az őszinteségeddel többet érsz el, nem lesz szükség rafinériára. A szerelemben egy idő után nem működik a cselszövés, a titok, manipulálás, játszmázás – ezt te is jól tudod. A bolygók azt mutatják, a nyíltság most úgy hiányzik neked, mint a friss levegő.

Napi horoszkóp (2022. szeptember 8.): az Ikrek legyen őszinte, a Halakra egy különleges találkozás vár Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma minden türelmedre szükséged lesz ahhoz, hogy visszafogd magad, és ellenállj a kísértésnek, hogy megmondd egy rokonodnak, amit gondolsz. Várj egy kicsit, és csomagold be a szavaidat, mielőtt kimondod!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

A Kos Holddal ma minden terved sikerülhet, és igazán jó formában leszel. Váratlanságot is hozhatnak a bolygók: egy barátból hirtelen szerető lehet. De persze semmi sem kötelező. Állj ellen neki, ha tudsz!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szép napra számíthatsz ma. Szerelmi ügyekben is tisztázódhatnak a kétségeid, különösen akkor, ha a mai napot utazással töltöd. A más levegő más szempontokkal telíti a kapcsolatot. A kicsinyességnek így nincs helye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.