A világsztár exkluzív interjút adott a műsorvezetőnek, és egy cseppet sem fogta vissza magát a beszélgetés során.

Nem akármilyen interjúélményben volt része a Slágerlista műsorvezetőjének, Kisónak, aki ezúttal Robbie Williams-et faggathatta.

"Robbie Williams nemrég jelentette be, hogy hat év kihagyás után visszatér a színpadra és egy hatalmas turnéval örvendezteti meg a rajongókat, amelynek budapesti állomása 2023. március 14-én lesz. A bejelentést követően a turné minden országában kiválasztott egyetlen médiumot, amelynek exkluzív interjút adott. Itthon a 95.8 Sláger FM-re esett a választása. Mivel számos sztárinterjút készítettem már, nagyon vártam, hogy őt is kérdésekkel bombázhassam" – árulta el a műsorvezető, aki nem számított rá, hogy az énekes ennyire közvetlen lesz.

Hálószobai ágyából adott interjút Robbie Williams KisónakForrás: Sláger FM

 

"Elég késői időpontban volt az interjú. Nem is voltam benne biztos, hogy Robbie bekapcsolja a kamerát, hiszen a rádióba készül az interjú. Aztán nemhogy bekapcsolta, de egy percig sem zavartatta magát, hogy a csíkos pizsamájában, ágyban fekve, a párnák között beszélgessen velem. Nagyon szimpatikus és kedves volt, jót beszélgettünk" – mondta Kisó, akinek az oldott hangulat ellenére sem ez volt a legemlékezetesebb interjúja.

"Mindegyik sztárinterjúm emlékezetes, de a leginkább talán az a Snoop Dogg interjú, amelynek nem maradt nyoma. A Brit Awards vörös szőnyegén vártam a sztárokat, hogy elkapjam őket interjúra. Snoop Dogg menedzsere előre kijelentette, hogy a rapper senkinek sem fog nyilatkozni. Épp a kordonnál álltunk az operatőrrel, pont nem forgattunk, amikor Snoop Dogg valahogy kiszúrt magának és elindult felém. Azonnal elkiáltottam magam az operatőrnek, hogy forogjunk, mert ha tényleg idejön és megszólal, a menedzsere már nem fogja leállítani. Így is lett, nyilatkozott nekünk, mi pedig nagyon örültünk, hogy elcsíptük. Az öröm azonban nem tartott sokáig, mikor este visszanéztük a forgatott anyagokat, kiderült, hogy az operatőr annyira sietett, hogy rögzíthessük az anyagot, hogy véletlenül kétszer nyomta meg a felvétel gombot. Így valójában csak azt rögzítette, amikor örömtelien mondogattuk, hogy dejó, sikerül elkapnunk" – emlékezett vissza a történtekre Kisó a Sláger Reggelben.

A Robbie Williams-szel készített exkluzív interjú október 14-én 16:00-tól lesz hallható a Slágerlistában.