Napi horoszkóp (2022. október 11.): a Kosra szerelem vár, a Skorpió bármit elérhet, amit csak akar

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyilas jegy szülötteire is nagyon jó lehetőségek várnak a keddi napi horoszkóp szerint. Lássuk a részleteket!

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Merkúr belép a Mérleg jegyébe. Ez arra utal, hogy kellemesebbé válik a légkör körülötted, a munkahelyeden és az otthonodban is. Találkozhatsz valakivel, aki igazán kedves személyiség: ebből az ismeretségből még bármi lehet, akár nagy szerelem is, ha te készen állsz rá.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ne hidd azt, hogy egy-egy sarkonfordulással máris magad mögött tudod hagyni a múltat. Sajnos a dolog nem ilyen egyszerű. A helyzet az, hogy mind magunkkal hordozzuk még a szüleink és nagyszüleink múltját is. Ennek megértése az első lépés.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Azzal az érzéssel ébredhetsz, hogy bárkivel is terveztél mára találkozót, azt le kell mondanod. Hallgass a belső hangra: valószínűleg oka van, ha az megszólalt. Így talán elkerülsz egy zűrös helyzetet.

Napi horoszkóp (2022. október 11.): a Kosra szerelem vár, a Skorpió bármit elérhet, amit csak akar Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Te általában nem vagy az a szőrszálhasogató típus, ma azonban valahogy örömödet leled még a részletekben is. Nem jó ez, ha a párod után vizslatod a dolgokat. De jó, ha bizonyos szerződések apró betűs részletein kell eligazodnod.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Túlságosan érzékeny lehetsz a mai napon, pedig most minden racionalitásodra és összeszedettségedre szükséged lehet. Fontos döntést kell hoznod. Ha hagyod, hogy feldühítsenek, szakítás lehet a vége. Legyél te is tapintatos!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Általában nem szereted kikérni mások véleményét, de ma mégis rászorulsz arra, hogy így tegyél. Nem mindegy persze, hogy kihez fordulsz tanácsért. Ami a párkapcsolati problémáidat illeti, leginkább a barátokra számíthatsz. Egyéb ügyekben egy kollégára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.