Tóth Gabi kellemetlen esetről számolt be a közösségi oldalán: éppen kislányával a játszott a játszótéren, amikor egy idegen férfi elkezdte őt fotózni.

Tóth Gabi a kislányával volt egy játszótéren, amikor egy idegen férfi elkezdte őt fotózni. A bizarr esetről az énekesnő a közösségi oldalán számolt be a rajongóinak.

"Van ám abban valami fura érzés, amikor az ember elmegy a gyerekével a játszótérre, és azt látod, hogy valaki messziről, egy idegen, felnőtt, középkorú férfi éppen videóz vagy fotóz téged, mikor a gyerekeddel játszol. És semmi baj, én ezt vállaltam, előfordulhat, ez benne van a pakliban. De az, hogy valaki látja, hogy a gyerekemmel vagyok, akit nem mutogatok... látja, hogy játszom vele és előveszi a telefonját" - kezdte mesélni Gabi, aki hozzátette, meglepte, ahogy a férfi reagált a kérésére.

Egy idegen a játszótéren akarta lefotózni Tóth Gabit: az énekesnő nem hagyta szó nélkül az esetetTV2

"Még neki állt feljebb, mikor szóltam neki, hogy legyen kedves, ne fotózzon, törölje ki a gyerekem miatt. Mert hát »Én ismert ember vagyok, nekem ezzel mi bajom van?«. Igen, csak nem 0-24-ben vagyok ismert ember, a játszótéren anya vagyok, kevesebb részében bazári majom.Elvárják tőlünk, hogy ezen ne akadjunk ki, de most képzeljétek el, hogy átlagemberként játszol a gyerekeddel és egy ismeretlen férfi videózza a gyerekedet meg téged, akkor te hogy reagálsz? Nekem nem szabad úgy reagálnom, mert ismert ember vagyok."