Egy idegen a játszótéren akarta lefotózni Tóth Gabit: az énekesnő nem hagyta szó nélkül az esetet

TV2 -
Tóth Gabi játszótér fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi kellemetlen esetről számolt be a közösségi oldalán: éppen kislányával a játszott a játszótéren, amikor egy idegen férfi elkezdte őt fotózni.

Tóth Gabi a kislányával volt egy játszótéren, amikor egy idegen férfi elkezdte őt fotózni. A bizarr esetről az énekesnő a közösségi oldalán számolt be a rajongóinak.

"Van ám abban valami fura érzés, amikor az ember elmegy a gyerekével a játszótérre, és azt látod, hogy valaki messziről, egy idegen, felnőtt, középkorú férfi éppen videóz vagy fotóz téged, mikor a gyerekeddel játszol. És semmi baj, én ezt vállaltam, előfordulhat, ez benne van a pakliban. De az, hogy valaki látja, hogy a gyerekemmel vagyok, akit nem mutogatok... látja, hogy játszom vele és előveszi a telefonját" - kezdte mesélni Gabi, aki hozzátette, meglepte, ahogy a férfi reagált a kérésére.

Egy idegen a játszótéren akarta lefotózni Tóth Gabit: az énekesnő nem hagyta szó nélkül az esetet TV2

"Még neki állt feljebb, mikor szóltam neki, hogy legyen kedves, ne fotózzon, törölje ki a gyerekem miatt. Mert hát »Én ismert ember vagyok, nekem ezzel mi bajom van?«. Igen, csak nem 0-24-ben vagyok ismert ember, a játszótéren anya vagyok, kevesebb részében bazári majom.

Elvárják tőlünk, hogy ezen ne akadjunk ki, de most képzeljétek el, hogy átlagemberként játszol a gyerekeddel és egy ismeretlen férfi videózza a gyerekedet meg téged, akkor te hogy reagálsz? Nekem nem szabad úgy reagálnom, mert ismert ember vagyok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.