Tragikus motorbaleset: egy 16 éves fiú meghalt, egy 18 éves pedig az életéért küzd

Fotó: Csudai Sándor -
motorbaleset baleset tragédia falnak ütközött meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két tizenéves fiú motorjával falnak ütközött, a balesetben a 16 éves tinédzser életét vesztette, a 18 éves fiatal súlyos fejsérülésekkel került kórházba, orvosai az életéért küzdenek. 

Két mentőegységet és két speciális mentőt küldtek ki ahhoz a cleevelandi balesethez, melyet két tinédzser szenvedett el, helyi idő szerint kedd éjfél körül. A 16 éves fiút a helyszínen halottnak nyilvánították, a súlyos fejsérüléseket szenvedett 18 éves fiatal férfit pedig a James Cook Egyetemi Kórházban kezelik, állapota kritikus.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A rendőrség szerdán egész nap a baleset helyszínén tartózkodott. A balesetre az úttesten látható keréknyomok és a megrongálódott fal emlékezteti a helyieket, akik az utcát virágkoszorúkkal árasztottak el.

A szomszédok arról meséltek, hogy hatalmas robajt hallottak, majd hirtelen a a rendőrautók kék fényének villanásaira lettek figyelmesek. A szörnyű balesetről további információkat a helyi rendőrség egyelőre nem adott ki– írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.