Ázsia Expressz: Király Viktornak hatalmas fájdalmai voltak, testvére, Linda is megijedt

Forrás: Instagram/Király Viktor -
műtét Ázsia Expressz sérv fájdalom lágyéksérv Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor fiatal kora óta lágyéksérvvel küzd, ami most az Ázsia Expressz versenyének második hetén előjött egy megterhelő feladatnál. Bár már a jordániai korház képe lebegett a szeme előtt, mégsem adta fel a játékot.

"Gimnazista koromban már volt problémám ezzel, mind a két oldalon van lágyéksérvem. A jobb oldalit meg is műtötték, tervben volt, hogy esetleg a forgatás előtt elvégeztetem a másikat is, de mivel az ikertesóm, Ben nemrég átesett rajta, tudtam, hogy nem egy-két nap a lábadozás. Nem tudtam volna elutazni" – vallotta be az énekes, aki hiába próbált óvatos maradni a kalandreality-ben a sok erőt próbáló feladat mellett. Sérvje ezúttal az olajfakapálós feladatnál jött elő, és még nővére, Linda is megijedt, amikor meglátta testvére fájdalomtól eltorzult arcát.

Király Viktor Forrás: Instagram/Király Viktor

"A hang, amit kiadott, még durvább volt, bevallom, még sosem hallottam ilyet tőle "– mondta Linda, aki próbálta átvenni a nehéz feladatokat öccsétől.

Mint kiderült, Viktor még azóta sincs túl a műtéten, elmondása szerint nem volt ideje rá. De ami késik, nem múlik, és állítja, hamarosan sort kerít rá - írja a Blikk.

Bizonyára sokan emlékeznek arra az ominózus 2002-es kosármeccsre, melynek gáláján az énekesnő előadta a Himnuszt, igaz, alternatív dalszöveggel, amit a közönség nem díjazott: hangosan kifütyülték Lindát, aki nagyon nehezen dolgozta fel a történteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.