Celeb vagyok, ments ki innen! - Alig kezdődött el a műsor, ketten máris összeomlottak

körülmények Kocsis Tibor Molnár Nini Celeb vagyok, ments ki innen! sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig két órája értek a helyszínre, máris elsírta magát Molnár Nini és Kocsis Tibor a dzsungelben. Sebestyén Balázs is értetlenül állt a helyzet előtt, hiszen ha már az első napon ez történt, mi lesz három hét múlva.

Tegnap este indult Celeb vagyok, ments ki innen! hatodik évada, öt év kihagyás után. A celebeket rögtön a megérkezésük után három csapatra osztották, majd mindenkinek különböző módokon kellett eljutni a táborba, ami három hétig lesz az otthonuk.

A versenyzők kimerülten érkeztek meg a táborba, majd látva a nyilvános vécét és a zuhanyt, amelynek működtetéséhez hajtani kell egy kereket, Molnár Nini könnyekben tört ki.

"Mindenki előtt kell kaksiznom? Most engem felkavart ez az egész amúgy... Most, hogy megérkeztünk, azért durva, hogy itt leszünk három hetet. Azt hittem, jobban fogom bírni, lehet, hogy még az újdonság hatása, de mégis csak itt leszünk három hetet a szeretteinktől, barátainktól, meg a munkánktól távol..." - sírta el magát.

Kocsis Tibor szintén elérzékenyül, és a szemeit törölgetve gondolt a párjára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.