10 éves korában meghalt az önállóan buszozó, önsétáltató labrador, Eclipse

kutya állat elpusztult labrador önálló meghalt busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utazások 2015-ben kezdődtek, amikor Eclipse tulajdonosa nem vette észre, hogy a fekete labrador egyedül szállt fel a buszra, majd, mint kiderült, le is szállt a megfelelő megállóban.

10 éves korában elpusztult a közszeretetnek örvendő seattle-i kutya, aki arról volt ismert, hogy egyedül buszozott az Egyesült Államok nagyvárosában, hogy eljusson kedvenc játszóhelyére, a kutyaparkba.

Eclipse, a fekete labrador a nagyváros kedvencévé vált és nagy ismertségre tett szert amiatt, hogy önállóan tömegközlekedett.

A furcsa jelenség 2015-ben kezdődött, amikor gazdája, Jeff Young éppen egy cigarettát szívott el a buszmegállóban, és nem vette időben észre, hogy Eclipse egyedül szállt fel a buszra. A busz ezután elindult, Jeff viszont a megállóban ragadt. Labradorját azonban nem kellett félteni: a megfelelő megállóban leszállt a buszról, és később Young a megszokott helyén, a kutyaparkban találta meg boldogan játszó kedvencét.

Ezután rendszeres egyéni kirándulásokat tett a parkba, általában heti két-három alkalommal.

A King Country Metro, Seattle tömegközlekedési vállalata minden egyes utazás alkalommal üdvözölte a különleges utast, míg Eclipse végül a cég "márkanagykövete" lett - írja a The Guardian.

Halála után a King County Metro ezt írta a Twitteren: „Eclipse egy szuper édes, világhírű buszos kutya volt, és igazi seattle-i ikon. Mindenkinek örömet és boldogságot okoztál, és megmutattad, hogy a jó kutyák a buszra valók."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.