Tovább gyűrűzik a balhé Sebestyén Balázs körül: ezúttal Görög Zita állt bele a műsorvezetőbe

vita Görög Zita balhé Celeb vagyok ments ki innen Celeb vagyok, ments ki innen! Vadon Jani veszekedés Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, félreérthető jelenet zajlott le a Celeb vagyok, ments ki innen! keddi adásában. Azóta is forrnak az indulatok, és az emberek nagy része egy emberként támadja a műsorvezetőket. Ezúttal Görög Zita állt bele Balázsékba.

A kedd esti adásban a két műsorvezető, Sebestyén Balázs és Vadon Jani bemutatták a műsor új szereplőjét, a levélhordó kisfiút. Pedrító és Jani között később furcsa, félreérthető jelenet játszódott le, és sokan úgy vélik, cseppet sem volt vicces a köztük lezajló párbeszéd. Sőt, egyenesen megalázó volt.

Annak ellenére, hogy a tegnapi adásban Jani magára vállalta a történteket, és többször bocsánatot kért a félreérthető humorizálásért.

"...Mindenkitől elnézést kérek, akit megbántottam ezzel a jelenettel. Nem ez volt a célom, ironizálni szerettem volna, sajnálom, hogy ha nem jött át, elnézést, tanultam belőle.... Ne próbálják meg eladni a cikkeket Balázs nevével, mert én vagyok a felelős, és elnézést kérek érte. Tudom, hogy így utólag ez már egy picit eső után köpönyeg, de ennél többet nem tehetek. Tényleg tanultam belőle, nem fog többet előfordulni, igyekszem"

-miondta Jani, ám ez mit sem számít, az emberek ugyanis továbbra is Sebestyén Balázst hibáztatják a történtekért. Nem kivétel ez alól Görög Zita sem, aki most a közösségi oldalán mondta el a véleményét.

„Próbáltam magam tegnap visszafogni, sikerült is. Nem akartam egy olyan műsort népszerűsíteni, ahol a szerkesztők és műsorvezetők élőben abúzálnak egy 10 éves kisfiút. De a szalagcimekben szereplő mondatok, amelyek azt harsogják a NÉZŐK SZERINT elfogadhatatlanul beszéltek a kisfiúval, felhúzott. Tényleg alig érzi ezt valaki? Csak a néző? Nem meri leírni mindenki, hogy ez gáz? Hogy egy gyermeket nem alázunk meg? Hány főszerkesztőnek van helyén van a szíve, mer beolvasni az rtl-nek és van tisztában a gyermekjogokkal? Hol tartunk? Hová tartunk, ha egy ilyen párbeszéd élőben lemehet? Kíváncsi lennék a kisfiú szerződésére, a tiszteletdíjra, amit kapott!?

– írta bejegyzésében a modell-műsorvezető, aki azt is kritizálta, hogy Sebestyén Balázs, aki zen buddhistának vallja magát, nem fél nemi erőszakon viccelődni, a királynő halálán vagy egy 10 éves gyermeken.

Forrás: Görög Zita/Instagram

A poszt alatt sokan elmondták a véleményüket, a legtöbben egyetértenek Zitával, akadnak azonban, akik szerint bár Jani valóban hibázott, bocsánatot kért érte, így bántás helyett el kellene engedni a dolgot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.