Drámai pillanatok az Ázsia Expresszben - Gáspáréknál eltörik a mécses: "Nem szabad feladni, ne akard, hogy összevesszek veled"”

Forrás: TV2 -
Hajsza Gáspár Győző Ázsia Express sírás Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drámai pillanatoknak lehetnek szemtanúi a tévénézők a ma esti Ázsia Expressz adásban, amelyben Gáspár Győző és Bea is sírva fakadnak: és annyit elárulhatunk, nem ők lesznek az egyetlenek, akiknél ma este eltörik a mécses....

Gáspár Győző és felesége, Bea az Ázsia Expressz pénteki adásának egyik biztos hajszázó párosa. A showman a hajsza előtt elképesztően felszívja magát, együtt sírnak és imádkoznak a bent maradásért Beával.

"Anyus, ülj már be, ne veszítsük el miattad a játékot. Nem szabad feladni, ne akard, hogy összevesszek veled" – Győző unszolja Beát, miközben Bea sírva fakad, mert úgy érzi, nem bír futni.

"Győző, ne haragudj, én örülök, ha megyek, nem bírok futni" – tette hozzá könnyek között az asszony.

Gáspár Bea és Gáspár Győző, Ázsia expressz Forrás: TV2

"Tudom, hogy nem bírsz feljönni, de kérlek, csináljuk meg. Ha a mai napon tényleg sikerül visszaérnünk, akkor az az életünknek egy olyan pontja lehet, hogy anyus újra belém szeret. De lehet, hogy egymást úgy fogjuk vonszolni, hogy nagyon jó lesz, meg abban bízok, hogy tényleg ki tudok zárni mindent" - magyarázta Győző, aki úgy tűnik, semmiképpen nem akarja feladni a versenyt.

A kérdés, hogy Csekkáékon kívül ki lesz a másik ellenfelük, illetve sikerül-e játékban maradniuk; a nap végére a ma esti adásból kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.