Hátborzongató: egy évvel a halála után is fent van a Facebookon a magyar híresség

halál Facebook Megasztár Kandech Evelyne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár első szériájának negyedik helyezettje, Kandech Evelyne fájdalmasan fiatalon, 37 évesen hagyta itt a földi létet tavaly október 16-án – nem tudta leküzdeni hosszan elhúzódó, titkolt betegségét, melyről még az apja sem tudott.

Bár a csodálatos hangú, gyönyörű híresség már több mint egy éve nincs velünk, a Facebookon még mindig megtalálható a profilja, melyen egyetlen poszt sem árulkodik arról, hogy az énekesnő gyógyíthatatlan betegséggel küzdött.

Evelyne apukája – akárcsak a rajongók – a médiából értesült a máig feldolgozhatatlan hírről. Az énekesnő a Blikk értesülései szerint csupán a legközelebbi barátainak mondta el végzetes titkát.

Habár rajongói Facebook-oldaláról minden bejegyzést töröltek az adminisztrátorok, Evelyne saját profilja a mai napig elérhető. Még az utolsó bejegyzés is látható, melyet a néhai sztár 2021. október 7-én osztott meg.

Sajnos nem ritka, hogy elhunyt személyek halálukat követően is élő emberként szerepelnek a közösségi oldalon. A hozzátartozók ilyenkor két lehetőség közül választhatnak: emlékoldallá alakíttatják elvesztett szerettük profilját, vagy végleg töröltetik azt.

Az utóbbi procedúrához szükség van a halotti bizonyítványról készült fotóra, ennek hiányában egy ügyvédi meghatalmazásra, születési anyakönyvi kivonatra, hagyatéki rendelkezésre, avagy írásbeli végrendeletre, melyek a kérelmező illetékességét hivatottak igazolni, valamint a gyászjelentésre vagy egy emléklapra, mely bizonyítja a halál tényét – olvasható a Facebook hivatalos útmutatójában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.