Zseniális módon alakította a hullát Tiktok-videóiban a férfi: kapott egy szerepet a CSI-ban

videó hulla Tiktok CSI
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Josh Nalley nagy álma volt, hogy egy sorozatban vagy filmben megkaphassa egy halott ember szerepét. A sok munkának és kitartásnak végül meglett az eredménye.

Josh Nalley egy 42 éves étteremvezető, aki soha nem tanult színészetet, nincsen semmilyen színészni tapasztalata. Ennek ellenére régóta dédelgetett álma, hogy egy sorozatban vagy filmben szerepet kaphasson, pontosabban egy halott ember szerepét.

A férfi kitartóan gyakorolt, több mint 300 napon keresztül posztolt olyan videókat a TikTokra, amikben „holtan" fekszik valahol, mindezt azért, hogy felfedezzék és végre valóra váljon a legnagyobb álma.

A legváltozatosabb helyszíneken, a legkülönbözőbb pózokban játszotta már el a hullát. Feküdt „élettelenül" erdőben, stégen; autó által elütve az úttesten, és játékteremben is érte már halál - írja a Courier Journal.

@living_dead_josh#fyp#foryoupage♬ Shootout - Izzamuzzic & Julien Marchal

A befektetett munka végül meghozta a gyümölcsét, Nalley-t felkérték, játsszon el egy holttestet a CSI: Las Vegas című sorozatban. A produkciónál ugyanis észrevették a kentuckyi férfi vicces TikTok-sorozatát.

Nalley a lapnak azt mondta, először azt hitte, csak valami tréfáról van szó, de időközben a már el is repítették őt a forgatásra. A produkció kérésére készített egy hullás TikTok-videót a Hollywood Walk of Fame-en (Hollywoodi hírességek sétánya) a CSI: A helyszínelők sztárja, Marg Helgenberger csillagánál.

@living_dead_josh Tune in to the Season 2 premiere September 29th @csicbs #csivegas#cbs#dreamcometrue#goals#fyp#foryoupage♬ Who Are You - The Who

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.