Nótár Mary is fellép a Dancing with the Stars negyedik élő showjában

Forrás: Nótár Mary/Instagram -
magyar dalok élő show Kökény Attila sztárfellépő Dancing with the Stars Nótár Mary Mikes Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt az előző adásban megtudhattuk, a Dancing with the Stars holnapi élő showjában magyar dalokra táncolnak majd a még versenyben lévő párosok. A slágerek előadói pedig élőben énekelnek majd.

Az élő showban fellép Nótár Mary, aki Kökény Attila és Mikes Anna produkciójában énekel majd. Hogy melyik dalát és milyen stílusban adja elő, az egyelőre meglepetés.

Nótár Mary Forrás: Nótár Mary/Instagram

„Kökény Atit nagyon jól ismerem, baráti a viszonyunk és sokat járunk közösen is fellépni. Tudva azt, hogy korábban nem nagyon mozdult meg a színpadon, biztos vagyok benne, hogy rengeteg munkája van abban, hogy így megtanult táncolni. Nagyon szorgalmas és alázatos, ami tiszteletreméltó. Örülök, hogy szombaton én énekelhetek a táncukhoz, ráadásul igazán különleges lesz a produkció" - árulta el Mary, hozzátéve, hogy ő nem biztos, hogy olyan ügyesen oldaná meg a táncos feladatokat, mint Attila:

„Nekem mindig is nehezen ment a koreográfia betanulása, inkább ösztönösen mozgok a színpadon, úgyhogy nem hiszem, hogy bármilyen komolyabb táncos produkció menne nekem. Ráadásul azokban a merészebb ruhákban, amiben a táncosnők parkettre lépnek, én feszélyezve érezném magam, úgyhogy azt hiszem, hogy a táncot meghagyom a profiknak és én inkább csak énekelek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.