Celeb vagyok, ments ki innen! Széki Attila Majka Majoros Péter Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! ma esti adásában Curtis eddig sosem hallott gondolatokat osztott meg a táborlakókkal és a nézőkkel arról, hogy miért romlott meg a kapcsolata Majkával és drogfüggő időszakának mélységeiről is beszélt.

Drogproblémájának kezelése után újra közös fellépéseket terveztek, de a két zenész, Curtis és Majka kapcsolata mégis megromlott. Curtis a Celeb vagyok, ments ki innen! ma 19 órakor kezdődő adásában nyíltan beszél arról, hogy mi vezetett ehhez a töréshez, hogyan látta saját helyzetét a barátságukban és miként próbálja kezelni, hogy évekkel ezelőtti függősége bármikor fegyverré válhat bárki kezében.

A táborlakóknak őszintén vallott a drog okozta legsötétebb pillanatairól is, az okokról, a következményekről, és hogy miként tervezi a múltja fényében a jövőt.

-mondja Curtis a mai adás előzetesében. A rapper Ádámmal beszélgetett függőségéről, és arról, hogy Majka félreérthetően írta meg a szátválásukról szóló posztot, ezért mindenki azt hitte, hogy a kábítószer állt közéjük.

Forrás: RTLKLUB

További részletek a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban ma 19 órakor az RTL-en!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.