Csúnyán egymásnak esett a TV2 két sztárja: "Állj le a parancsolgatással, légy szíves!”

Forrás: TV2 -
Mérai Katalin Gyebnár Csekka konfliktus Ázsia Expressz veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz mai adásában nem csupán a védettségért, de egy különleges élményért, egy kappadókiai hőlégballonozásért is megy a harc. Ez okoz némi feszültséget egy-egy párosnál.

Több párosnál is elszakad a cérna az Ázsia Expressz mai adásában, többek között Gyebnár Csekka és Mérai Kata is összeszólalkoznak egymással. Csekka a szőnyegporolós feladatnál besokall attól, hogy Kata megállás nélkül dirigál neki.

"Állj le a parancsolgatással, légy szíves!"

– mondja Katának a feladat közben.

csekka, kata, ázsia expressz Forrás: TV2

"Nehéz elviselni, hogy folyamatosan irányítva vagyok. Én már poroltam szőnyeget, akartam segíteni, de nem tud kiszállni belőle. Ilyenkor nem esik ki az irányító szerepből, kicsit se hall, se lát dömötör" - tette hozzá.

A feszkó a stoppolásnál is sem maradt alább.

"Annyira irányítasz, hogy már nem győzöm. Legyen akkor az, amit te mondasz, minden pillanatban. Megkértelek, hogy együtt legyünk, és ne úgy, hogy te mész, én meg követlek, mint egy szolga, vegyél komolyan!

Néha hallgass rám is, mert borzasztó rossz, nem egy kiskutya vagyok, aki követ, hanem a társad. Te viszont nem a társadként kezelsz"

- vágta Kata fejéhez Csekka.

Az, hogy sikerül-e a párosnak kibékülnie és ki zsebeli be végül a különleges élményt és a védettséget, a ma esti adásból kiderül, ami kivételesen 19 órakor kezdődik a TV2-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.