Hatalmas a feszültség az Ázsia Expresszben: ez a két pár esett most egymásnak

Nyári Darinka Mérai Katalin Ázsia Expressz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mérai Kata-Gyebnár Csekka és Nyári Darinka-Kiss Ernő Zsolt párosok közötti ellenszenv már a hét elején is észrevehető volt, most pedig már a játékra is rányomja a bélyegét. 

Kata úgy érzi, Darinkáék nem őszinték, és ezt ki is fejtette: "Nincs baj azzal, ha valaki a másikra rakja a jelet, csak nem kell álságosnak lenni. Nem értem, mitől van az, hogy ha arra kerül a sor, hogy ki menjen hajszázni, mindig ránk esik a választás, arra hivatkozva, hogy mi milyen erősek vagyunk. Úgy érzem, hogy picit kiközösített minket ez a társaság. Mindenkivel kijövünk, egyedül Darinkán érzem azt, hogy valamiért nem kedvel minket" - nyilatkozta.

Gyebnár Csekka és Mérai Kata Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Az, hogy álságosnak gondoltok minket, az engem éppen azért bánt, mert mi azoknak a társaságát keressük, akiket valóban szeretünk, ha valakit nem kedvelek, azzal nem fogok leállni álbeszélgetni. Veletek nem találtam meg a közös hangot, ezért nem is tettem úgy mintha így lenne, e közben álságosnak vagyunk titulálva, holott én tényleg úgy játszom és úgy közelítek mindenkihez, ahogy valóban érzek, és ebben semmi taktika nincs" - idézi Ernőt a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.