Új klippel debütált a NOX: bár eltelt 13 év, Péter Szabó Szilvia még mindig csodaszép

Forrás: https://www.instagram.com/szilvia_peter_szabo -
NOX Péter Szabó Szilvia Budapest Aréna új klip NOX Tomi új dal koncert együttes November zenekar szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utoljára 13 évvel ezelőtt léptek együtt a színpadra. Akkor, népszerűségük csúcsán egyszer csak visszavonulót fújtak, ám most főnixként tért vissza a NOX.

FŐNIX - ez a címe a zenekar legújabb albumának, melynek November című dalához videoklip is készült. Péter Szabó Szilvia, a zenekar énekesnője a dalról azt mondta, hogy összefoglal mindent, ami a NOX-ra jellemző.

Nox Forrás: https://www.instagram.com/szilvia_peter_szabo

"13 év alatt sokat változott a zenei trend, mellyel természetesen mi is formálódtunk, de megőriztük a NOX esszenciáját. Ennek eredményeképpen mind a hangzás, mind a szöveg tekintetében önazonosak maradtunk és egy érett, mégis nagyon friss dal gurult ki a zenei műhelyből. Kimondhatjuk: felnőtt a NOX" - mesélte el Szilvi a Blikknek.

Az új dal zeneszerzője Harmath Szabolcs, a szövegét Valla Attila írta, a klipet pedig Jimy J. Hollywood rendezte.

Az együttest november 27-én a Budapest Arénában láthatják rajongóik, ahol az új albumról kizárólag a November című számukat adják majd elő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.