Ilyen volt - ilyen lett: megműttette óriási melleit a plus size modell

plus size modell mellkisebbítő műtét CiCi Dawn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
CiCi Dawn plus size modell a mellkisebbítés mellett döntött, annyira zavarták már óriási keblei. Arra vágyott, hogy csinos ruhákat viselhessen, mint a normál mellmérettel rendelkező nők. Története hatalmasat ment a TikTokon.

CiCi Dawntól sosem volt idegen, hogy mutogassa domborulatait, ám volt egy testrésze, ami ebben sokszor akadályozta. Óriási mellei miatt nem tudott olyan szexi ruhákat viselni, amilyeneket szeretett volna. Számtalan felsőt vásárolt magának, de egyikben sem érezte jól magát, nem tartották a melleit sem.

CiCi rászánta magát a mellkisebbítő műtétre. Úgy tartja, ez volt élete legjobb döntése. Videóban mutatta meg, hogy állnak rajta a különböző fazonú topok a műtét előtt és után. Azt mondta, nagyon boldog, mert így végre látszik a dereka és a csípője is.

@thecicidawn Replying to @makeupjackyluvv here it is babe ✨ 4 weeks post op results! I’m still healing and cant wear underwire but is that a waist we see? First 3 tops @FashionNova the last is @target #breastreductionsurgery#breastreductionresults#beforeandafterbreastreductionsurgery#reduction#breastreduction#tryonhaul♬ original sound - kayla

@thecicidawn Shirt is from @Cider This surgery has completely changed my body image and confidence and it’s only day 10. #postop#beforeandafter#breastreductionsurgery#breastreductionresults#breastreduction#postopbreastreduction♬ Aesthetic - Tollan Kim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.