Napi horoszkóp (2022. november 9.): a Rák érzékeny az energiákra, a Szűz lelki békéje helyreáll

Forrás: Thinkstock -
napi horoszkóp horoszkóp November
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek Hold fellélegzést és könnyebbséget jelent mindannyiunk számára, főleg az erős hétkezdés után... Napi horoszkóp következik szerdára.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Családi vitára kerülhet ma sor. Ne aggódj, semmi komolyra nem kell gondolni, inkább csak tanulságos az egész. Ami a felszínen csak ostoba kötözködésnek tűnik, az mindig mélyebb gyökerű. Néha nem is az a lényeg, amin vitatkoztok. Áss mélyebbre! Délután a Hold belép az Ikrek jegyébe, ami aztán fellélegzést hoz majd neked.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Bár mostanában szokatlanul nehezedre esik a kommunikáció, mégse fojtsd bele senkibe a szót. Valamilyen fontos információhoz juthatsz így. Igaz, talán túl sok is a fecsegés, ami körülvesz. Ezért jól teszed, ha megválogatod az embereket magad körül! Ez azért is nagyon fontos, mert víz eleműként te nagyon érzékeny vagy a környezeted energiáira...

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Most koncentrálj a párkapcsolatodra, mert a mai napon a párod meglep valami új és jó dologgal. Legyél hálás érte, még ha csekélységnek tűnik is. A lényeg, amit mutat: a szeretet,a gondoskodás. Becsüld meg!

Forrás: Thinkstock

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Jót tenne neked valamilyen program. Végre helyreállhatna megrendült lelki békéd, és több örömet is találnál a hétköznapokban, amik mostanában igencsak hajtósra, rohanósra sikerednek. Az élet tele van örömmel: de azt észre is kell venni.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nem szereted, ha nem történik semmi. Elvárod, hogy nyüzsögjön körülötted az élet. De a stabilitást is igényled. Márpedig, ha te nem teszel ez utóbbiért semmit, akkor azzal minden felelősséget nagyvonalúan a párodra hárítasz. Ez nem fair! Neked is megbízhatónak kell lenned.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ráébredsz ma valaminek a hatására: hogyha keresed az érzelmi problémákat, akkor azok kétszeres hatással nőhetnek a fejedre. Ha megtanulsz elsikkadni apró bántások felett, és a jóra koncentrálsz, akkor az utóbbi nő meg az életedben.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.