Gáspár Bea a feladást fontolgatja az Ázsia Expressz mai adásában: " Én innen kilépek, Győző, nekem ez nem kell"

TV2 -
Ázsia Expressz feladás Győző Gábor Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz kedd esti adásában látható párcsere után a szereplők szerdán ismét visszatérnek az eredeti felálláshoz. A kezdeti öröm azonban néhány párosnál hamar elszáll. Gáspár Bea az esti szálláskeresésnél minden eddiginél jobban kiakad, a feladást fontolgatja.

Gáspár Bea és Győző csapata ismét egyesül az Ázsia Expressz mai adásában. Az esti szálláskeresés azonban nem zajlik zökkenőmentesen, Bea annyira kifakad, hogy még az is megfordul a fejében, hogy feladja a játékot.

"Két órája jövök, a lábam leszakad. Én innen kilépek Győző, nekem ez nem kell, nekem ez nem hiányzik, egy rohadt nagy b*szott táskával a hátamon, villámlik, esik az eső, majd bepisilek. Nem ér ennyit az egész. Leszakad a derekam, a lábam be van durranva. Elegem van.

Gáspár Bea a feladást fontolgatja az Ázsia Expressz mai adásában: " Én innen kilépek, Győző, nekem ez nem kell" TV2

Én ezt nem bírom, nem tudom mi van velem, minden összejött. Női bajaim vannak, pisilnem kell, egész nap visszatartom. Csak reggel pisiltem, amikor felkeltem, azóta tartogatom egész álló nap" – akadt ki Bea.

Az Ázsia Expressz ma esti adásában is gazdára vár egy újabb medál és előny, aminek a döntő előtti héten egyre nagyobb jelentősége van, hiszen már védettség sincs. Kérdés, hogy ilyen hangulatban vajon hogyan folytatódik a játék Gáspárék számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.