plasztikai műtét megalázás Gáspár Győző beszólás Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző sosem rejti véka alá a véleményét, mindig szabad utat enged a gondolatainak. Ezúttal a feleségébe, Beába állt bele, mondván, plasztikai beavatkozásra van szüksége.

A showman az Ázsia Expresszben is hozza a már megszokott formáját, az ő párosuknak volt ezidáig a legtöbb konfliktusa a többi játékossal. Korábban Gelencsér Timiékkel balhéztak, de Kozso neve is előkerült egy korábbi adásban.

Bea mindenben támogatja Győzőt, bár korábban azt gondolta, a műsor után el fognak válni. A showman ezúttal nem a vetélytársakba, hanem a feleségébe állt bele:

"Elviszlek plasztikai sebészhez, mert az arcod olyan, mint a háromszög, komolyan. Nem vagy most szép, anyus... Megmondom én anyádnak is, hogy 'csókolom, Aranka néni, a lányát Jordániában napszúrás érte, ezáltal az arca tepsis lett''– mondta Győző Bea asszonynak, aki ezt igencsak rossz néven vette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.