Hódi Pameláékat is megviseli a válság: "Már nagybevásárlást sem tartok”

Forrás: Origo -
spórolás Hódi Pamela válság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válság és a megemelkedett energia és fűtésárak miatt Hódi Pamela és családja is komolyan visszafogja a pénzköltést. A kétgyermekes édesanya az RTL Reggeli műsorában bevallotta, hogy már nagybevásárlást sem tart. 

Hódi Pamelának nem újkeletű dolog a spórolás, egész életében takaréskodott és mindig volt félretett pénze. Elmondása szerint ezt nagypapájától örökölte.

"Szeretem, ha biztos helyen tudok egy bizonyos összeget" - magyarázta, majd hozzátette, hogy férje, Tóth Bence még nála is komolyabban megfogja a pénzt, nagyon meggondolja, hogy mire, mennyit költ.

Hódi Pameláékat is megviseli a válság: "Már nagybevásárlást sem tartok" Forrás: Origo

"Már nem csinálok nagy bevásárlásokat, mert olyan árak vannak. Kitalálom, hogy másnap mit főzök, és fixen ahhoz vásárolok. Ezenkívül nagyon odafigyelünk arra, hogy a lámpát mindig lekapcsoljuk, ha nincs rá szükségünk"

- tette hozzá, majd elárulta, hogy a fűtés az egyetlen, ahol nem tudnak spórolni.

"24 foknak lennie kell, egyrészt a gyerekek miatt, másrészt pedig azért, mert én is nagyon szeretem a meleget" - válaszolta Pamela.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.