Liptai Claudiát 16 évesen elhagyta az édesanyja - az édesapjával töltött 3 hónap pokoli volt számára

Forrás: Liptai Claudia/Instagram -
édesanya műsorvezető alkoholizmus elhagyás Liptai Claudia család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Liptau Claudia, akinek tinédzserkora nem volt zökkenőmentes, színésznőnek tartja magát, noha többet szerepelt eddigi életében műsorvezetőként, mint színpadon.

Édesanyja és édesapja rendkívül konfliktusos kapcsolatban éltek, apja alkoholista volt, így Claudia gyerekkora nagyon zaklatottan telt.

A gimnáziumból is kimaradt a színész-műsorvezető: amikor a szülei dolgozni mentek, ő otthon maradt, behúzta a függönyöket és nézte az Ómen című horrorfilmet. De minden más filmet is megnézett, csak az iskolába ne kelljen bemennie. Az akkori érettségével saját állítása szerint nem fogta fel, hogy ez egy mennyire súlyos szabályszegés.

Liptai Claudia Forrás: Liptai Claudia/Instagram

Claudia édesanyja, Ilona akkor döntött a szakítás mellett, amikor a színésznő 16 éves volt.

"Tizenhat éves koromig voltak együtt az szüleim. Nem véletlen, hogy a gimis időszakomra tehető a legrosszabb időszakom. Tizenhat voltam, amikor anyu elköltözött és otthagyott engem... És ez egy nehéz ügy" - mondta el Almási Kittinek a TE döntésed című, a YouTube-on elérhető interjúműsorban a műsorvezető.

Ahogy ő fogalmaz, ezután 3 pokolian rossz hónapot élt az apjával kettesben, majd felhívta az édesanyját, hogy elmondja: ez így nem jó. Utána odaköltözött Ilonához, aki akkor élete szerelmével élt.

Bár az a 3 hónap és az, hogy ottagyta az apjával, mély nyomokat hagyott Claudia lelkében, később, már felnőtt fejjel sikerült megbeszélniük a történteket édesanyjával, aki, amíg élt, nemcsak szülője, de legjobb barátnője is volt.

"Felnőttként teljesen máshogy látom anyukám döntését. Kettős érzések vannak bennem: nőként megértem, gyerekként nem. Ő talán azt hitte, hogy felnőttebb vagyok, azért lépett..." - mondta el Almási Kittinek Liptai Claudia, aki már régen megbocsájtotta édesanyjának, hogy 16 évesen pár hónapra elhagyta őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.