Sztárban sztár leszek!: a döntő kapujában Bari Laci számára ért véget a verseny

Bari Lacika döntő küzdelem verseny Bari Laci Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! legutóbbi adásában kiderült, mely versenyzők juthatnak a fináléba: Bari Lacitól a döntő kapujában kellett búcsúzni.

Zseniális átalakulásokat láthattunk a Sztárban sztár leszek! kilencedik élő showjában. Az elődöntőben a még versenyben lévő négy énekes, Yulaysi Miranda, Bari Laci, Kökény Dani és Kaly Roland álltak színpadra, hogy elkápráztassák a nézőket és a zsűrit.

Mindenki két produkcióval állt színpadra, és az énekesek az egyéni dalokon túl duettben is bizonyíthattak. A nap győztese Miranda lett, a veszélyzónába pedig Bari Laci és Kaly Roland került. A döntő kapujában végül a lábsérüléssel küzdő Bari Laci számára ért véget a verseny, Roland pedig megmenekült az utolsó veszélyzónából.

Tilla az eredményhirdetés után letérdelt a kiesett énekes mellé, és elárulta, hogy másokkal együtt többször azt gondolta, Bari Laci lesz ennek az évadnak a győztese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.