Hoppá! Ő Majka testőre: meglepő dolgok derültek ki róla

karitatív Palik László Majka testőr segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Pál húsz éven keresztül volt profi bokszoló, dolgozott rendőrként, jelenleg pedig Majka személyi testőre. Emellett viszont már 15 éve végez karitatív munkát, amiért felterjesztették a Káplár László emlékére alapított Jó ember-díjra.

A Palikék Világa című műsor legutóbbi adásának vendége Szabó Pál Szasó volt, aki korábban 22 évig dolgozott rendőrként, ahol egy gyors beavatkozó rendőri egységnek volt a parancsnoka, közben pedig profi bokszoló is volt. Ma Majka testőre, közben pedig nehéz sorsú családoknak segít.

Munkájáért felterjesztették a Jó ember-díjra, amit már 2018-ban is megkapott.

"Az egyik kórház gyerekosztályán tapasztaltam meg azt, hogy a szülők nem mennek a gyerekekért" – mesélte, hozzátéve, hogy ennek hallatára kezdte meglepni egy-egy játékkal a pici babákat, majd elkezdett gyűjtést szervezni, és annyira sokan támogatták a kezdeményezésüket, hogy már más kórházaknak és gyerekotthonoknak is tudtak vinni. Ezután kezdte tudatosan keresni a különböző platformokat, ahol segíteni tud másokon.

– mesélte.

A mai napig több beteg kisgyerekkel is rendszeresen tartja a kapcsolatot, még a születésnapokat és a karácsonyt is együtt töltik. Emellett azonban nem szeretne nagyobb figyelmet, mint amennyit ezelőtt kapott, hanem szeretne továbbra is csendben segíteni az embereken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.