Sea Star Fesztivál 2023: a The Prodigyval és Indira Paganottóval is találkozhatsz

buli Horvátország Sea Star Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen különleges fesztiválélményben lehet része annak, aki úgy dönt, hogy a horvátországi Umagba utazik május 19-20. között, ugyanis ekkor rendezik meg az 5. Sea Star Fesztivált.

A Stella Maris lagúnájának üdülőnegyedében, mindössze csak pár méterre a tengertől olyan nevek lépnek majd színpadra, akik garantáltan megadják a nyári hangulatot. Itt lesz egy igazi zenei óriás, akinek visszatérése ebben a fesztiválszezonban az egyik legkeresettebbek között van – pár év kihagyás után újra zenél a The Prodigy. A másik headliner pedig a feltörekvő technoüdvöske, Indira Paganotto, aki most először lép a Sea Star színpadára.

Szuper pénztárcabarát jegyek még december 22-én, éjfélig vásárolhatók 35 € áron, 40% kedvezménnyel.

A The Prodigy évtizedek óta vezeti a globális zenei piacot. Ők voltak az első Sea Star headlinerei. Kifogyhatatlan energiájukat a legnagyobb színpadokra is elhozzák 2023-as világ körüli turnéjuk keretében.

A The Prodigy és a Sea Star Fesztivál már korábban is történelmet írt együtt; 2017-ben a zenekar teljesen megőrjítette a közönséget a fesztivál legelső évében és fellépésével feltette Umagot az európai fesztiváltérképre. A zenekar tagjai az akkori turnéjuk egyik legjobb előadásának nevezték azt a fellépést.

Indira Paganotto most először érkezik a Sea Star színpadára. Ő a globális technoszíntér egyik legizgalmasabb új neve, aki energikus előadásaival világszerte meghódítja a közönséget. A techno és a psytrance egyedi kombinációját ezúttal az umagi lagúnába hozza majd el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.