Szerelmi horoszkóp az év utolsó hetére: figyeljünk egymásra!

Forrás: Thinkstock -
szerelmi horoszkóp karácsony horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ünnepek nemcsak jót hoznak, hanem feszültséget is, de ezt elkerülhetjük, ha valóban nyitott szívvel-lélekkel, odafigyeléssel fordulunk egymás felé. Heti szerelmi horoszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

KOS


Párkapcsolatban élő: Ez a karácsonytok morcosan indulhat. Mindketten arra koncentráltok, hogy minden időben elkészüljön. Közben elfelejtitek megsimogatni egymást. Pedig egy érintés csodákra képes. A kezdeti döccenő után a karácsony vidáman telik sok nevetéssel. A két ünnep között nosztalgikus hangulat lesz úrrá rajtatok. Nem baj, ha szívetekbe szeretet költözik...
Szingli: Magadnak teszel jót, ha nem törődsz azokkal az elvárásokkal, amelyek a környezetedből jönnek. Élvezd a karácsonyt! Te teszed széppé és meghitté az ünnepet. Közben kommunikálhatsz, ismerkedhetsz, de csak akkor, ha jó szívvel teszed. Most se erőltess olyasmit magadra, amihez nincs kedved! Hallgass a szívedre a két ünnep között is! Csak így leszel jól...

BIKA


Párkapcsolatban élő: Békésen indul, és vidáman folytatódik a karácsonyotok. Jól tennétek, ha kellemes zenét hallgatva, táncolva sütnétek, főznétek együtt. Az alkohollal legyetek óvatosak! Az ünnepek alatt sok vendég jön és/vagy ti mentek nagyobb társaságba, ami fárasztó lehet. De nem fogjátok bánni. A két ünnep között egyeztessetek egymással, hogy ne legyen vita!
Szingli: Meglepően kiegyensúlyozott leszel karácsonykor. Szerencsére nyoma sem lesz az önsajnálatnak. Jegyezd meg azt az érzést, hogy máskor is képes legyél reprodukálni! Eközben lesz valaki, aki ezerrel akar találkozni veled. Úgy tűnik, neki fontosabb, hogy láthasson. Ha van kedved hozzá, találkozz vele! Azonban nem kell megfelelned neki se, ahogy másoknak se.

IKREK


Párkapcsolatban élő: 24-én még nem leszel topon, de 25-től sziporkázni fogsz. A kedvesed ismer már annyira, hogy ne vegye magára ezt. Jó lenne, ha nem húzódnál el, ha meg akar csókolni, vagy átkarolja a derekadat. Meglátod, ettől megnyugszol. A két ünnep között rendet kéne tenned a fejedben, a munkádban, vagy a terveidben. Ne vigyél át káoszt a következő évre!
Szingli: A karácsony mindenkiben felerősíti a valakihez tartozás vágyát. Benned is. Ez normális. De ennek megélése kizárólag rajtad áll. Nem mindegy, hogy mióta vagy szingli. Ha ez az első ilyen karácsonyod, akkor a nosztalgiázás felzaklathat. Ha már évek óta így telik az ünnep, akkor tudod már, hogy mi tesz jót testednek, lelkednek. A két ünnep között tegyél rendet magadban és körülötted!

Forrás: Thinkstock

RÁK


Párkapcsolatban élő: Bátran add át az irányítást a párodnak karácsonykor! Szeretne ő vezetni most. A bolygók szerint jót tesz a kapcsolatotoknak, ha dominálhat. Az ünnepek nagy jövés-menéssel telnek, ami nem meglepő. Igyekezz élvezni! A párod ebben is segíteni szeretne. Engedd neki! A két ünnep között sokkal jobban leszel. Lehet, hogy megkönnyebbülsz...
Szingli: Karácsonykor kötelező megjelenésed lesz több helyen. Ez évek óta így megy. Próbáld meg élvezni, de ne maradj sokáig! Könnyen lehet, hogy idén csendre vágysz. Otthon bekuckózva, jó zenéket hallgatva, forralt bort iszogatva elolvashatod a rengeteg jókívánságot. És válaszolhatsz azokra, amelyekhez van kedved. Egyikből kialakulhat egy hosszabb, érdekes, tartalmas párbeszéd...

OROSZLÁN


Párkapcsolatban élő: A kedvesedet idén nem kell noszogatni: magától segít. Sőt új ötletekkel akarja feldobni a karácsonyotokat. Engedd meg neki! Boldoggá fogod tenni ezzel. Az ünnepek olyan hamar elillannak, hogy csak pislogsz. A két ünnep között kedden és szerdán nem leszel hatékony. Viszont csütörtökön és pénteken felgyorsulsz. Ez akkor fontos, ha dolgoznod kell.
Szingli: Idén karácsonykor valaki mindenáron veled akar ünnepelni. Semmi esetre se akarj megfelelni! Persze nem kell modortalannak lenned. Kedvesen kitérhetsz, vagy egy rövid időt tölthetsz vele. Majd családi kötelezettségeidre hivatkozva távozhatsz. Hidd el, vonzóbb vagy, ha az elején nem ájulsz el tőle! A két ünnep között nem baj, ha dolgoznod kell. Így gyorsabban telik az idő.

SZŰZ


Párkapcsolatban élő: Törekedjetek arra, hogy minél több dolgot együtt csináljatok idén karácsonykor! Nem baj, ha egyikőtök ügyetlenebb. A másik dologban ő lesz profibb. Ez okot adhat nevetésre. Jókedvvel minden jobban megy. A vendégjárás idén meglepő élményekkel gazdagítja a kapcsolatotokat. A két ünnep között a párod szeretné, ha rá figyelnél, és ő lenne a legfontosabb.
Szingli: Társaságban jól telik a karácsony. Több helyre is mehetsz, vagy hívhatsz te vendégeket. Különösen az lesz hálás neked, aki egyébként egyedül lenne. Mindenki hozhat valami finomságot. Nézhettek együtt filmet, vagy társasozhattok. Utóbbi nagyszerű önismereti módszer is. A két ünnep között valakivel intenzív párbeszéd alakulhat ki. De egyelőre ne gondolj bele többet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.