Ashley Grahamnek csúnyán beszóltak a túlsúlya miatt: így reagált rá a modell

plus size modell szupermodell Ashley Graham plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Miss Jersey csúnya beszólással illette Ashley Grahamet, ám ő nem hagyta szó nélkül a túlsúlyára tett kommentárt, és online trendet kovácsolt a rosszalló megjegyzésből.

Ashley Graham mindig is előszeretettel mutatta meg telt idomait, és ha valaki, ő büszkén vállalja, hogy nem csontkollekció. A napokban az Instagram-oldalán osztott meg fotókat, amelyeken egy merész, aranyszínű ruhát viselt.

A korában Miss New Jersey címet elnyerő Sameera Khan nevű újságíró-szépségkirálynő nem hagyta szó nélkül a merész felvételeket, és a Twitteren osztotta meg Ashley fotóit, a poszthoz pedig ezt írta:

Bár Khan azóta törölte a tweetet, a jelek szerint eljutott Grahamhez, ugyanis később ő is közzétette az aranyruhás képet, amihez ezt írta:

Az egykori Miss New Jersey azt nyilatkozta, hogy azért tette közzé a posztot, hogy kritizálja az elhízás dicsőítését, ami a szórakoztatóiparban zajlik -szúrta ki a 24.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.